Ön itt van:

PhotonJet IPL V21

 

PhotonJet

 

A PhotonJet IPL-t megnövelt teljesítmény (50 J/cm2), fokozott eredményesség és a bőr megóvását szolgáló új fejlesztések jellemzik. Ez az oka annak, hogy például a világos szőrzet (melyben kevés az energiát elnyelő melanin) eltávolítása esetén is jó eredménnyel alkalmazható. A kellemes kezelésérzetről és a bőr megkíméléséről a progresszív felülethűtésű kezelőfej (jóval 0 Celsius alá hűl) és a multi-impulzus üzemmód gondoskodnak. A két különálló kezelőfejben lévő kék-zafír fényspektrum szűrők állítják elő a különböző kezelésekhez szükséges ideális hullámhossz tartományt. Az egyik kezelőfej a szőrtelenítő kezeléseket, a másik a bőresztétikai kezeléseket szolgálja. Egyedülálló abban a tekintetben, hogy opcionálisan rendelhető szőrtelenítéshez nagyobb kristállyal rendelkező kezelőfej (10x50 mm), ezáltal Ön a nagyobb szőrzettel fedett területeket (lábak, hát) rendkívül ütemesen és takarékosan tudja kezelni, míg a bőresztétikai kezelésekhez tudja használni a kisebb és a tagolt felületek miatt praktikusabb normál méretű (8x40 mm) kezelőfejet. A berendezéssel gyorsan dolgozhat, mivel akár másodpercenként is képes impulzusok leadására.

 

 

Alkalmazási területek:

  • tartós szőrtelenítés
  • szőrtüszőgyulladás
  • pigmentált bőrelváltozások
  • érelváltozások
  • seprűvénák
  • rosacea
  • bőrfiatalítás és ránctalanítás 

 

 

A PhotonJet IPL berendezéssel egy villantás önköltségi ára mindössze 3 Ft! A PhotonJet IPL változatos felhasználási lehetőségei, megbízható kezelési eredményei, és magas innovációs értéke a kedvező árakkal párosulva garanciát nyújt arra, hogy tulajdonosának sok elégedett pácienst, biztos üzleti sikereket és egyúttal gyors megtérülést hoz. A készülékhez két év garanciát biztosítunk. 

 
Kezelés Arckezelés, arcfiatalítás, Villanófényes szőrtelenítés, bőresztétika
Technológiák IPL, ELOS, SHR, Motif

PhotonJet egy III. generációs IPL berendezés, amely a szelektív foto-thermolízis elvén működik. Ez azt jelenti, hogy a speciális fényforrásból származó rövid, de nagyenergiájú fényimpulzus a szőrszál melanin tartalmában (vagy egyéb más energia elnyelő un. kromofórban pl. pigment foltok, seprűerek oxi-hemoglobinja stb.) történő elnyelődése során a fényenergia hőenergiává alakul át felhevítve és semlegesítve a szőrszálat illetve a beállításoktól függő más egyéb célstruktúrát. Természetesen eközben a bőr nem károsodhat.

 

Átfogó termékválaszték, IPL / e-Light

 

A PhotonJet v2 rendszer négy különböző verzióban rendelhető. 

Két alaptípus készül, az egyik a hagyományos IPL, a másik pedig az e-Light rendszer. Azonban ezek mindegyike rendelhető egy és két kezelőfejjel is. Az alap kezelőfej 8x40 mm felületű (IPL vagy e-Light típus), cserélhető szűrőkkel, mellyel minden kezelés elvégezhető. Azon felhasználóknak azonban, akik nagy mennyiségben végeznek szőrtelenítést nagyobb felületű testrészeken, előnyösebb, ha az erre a célra kifejlesztett 10x50 mm-es nagyméretű kezelőkristállyal ellátott kezelőfejet is használják. Ez a kezelőfej IPL rendszerű, és egyébként utólag is beszerezhető bővítésként a géphez.

 

Ha további részleteket szeretne megtudni a készülékről, hívja termék szakértőnket: 

GAJDOS FERENC vezető termék specialista Tel:  +36 1 265 5224

Több éves szakmai tapasztalat a professzionális orvosi esztétikai lézerek és berendezések forgalmazásában és oktatásában.


   

OKTATÁS: Minden termékhez a részletes felhasználói gépkönyvön túl, egyénre szabott oktatást is tartunk. Figyelembe vesszük az Ön egyedi igényeit és elsajátíthatja a gép kezelését. Igény szerint, utólagos konzultációra is lehetőség van, a használatba vételt követő fél éven belül, ahol a felmerült kérdéseket és a gyakorlati felhasználás tapasztalatait lehet közösen kiértékelni.

  

 

 Jellemzők

 

 Fényforrás

 2 db intenzív xenon villanólámpa

 Kimeneti
 spektrumtartomány

 530 nm-1200 nm-ig és 610 nm-1200 nm-ig

 Max. energiasűrűség

 50 J/cm2 (méréssel verifikált érték)

 Impulzusmód

 Egyszeres, kétszeres és háromszoros

 Impulzushossz

  1-10 ms impulzusonként

 Kezelő felület
 mérete 

 8 mm x 40 mm mindkét kezelőfejben

 Külön rendelésre

 610 nm: 10 mm x 50 mm

 Hűtési rendszer

 Zárt rendszerű progresszív vízhűtés és Kristály hűtés (-5 C)

 Méret 

 50 cm x 50 cm x 40 cm

 Súly

 30 kg

 Garancia

 2 év 
Kérdezzen a termékről

Megjegyzések

 

 

 

Gyártók

Keresés

Szűrés

DJ-Catalog2 Items

Gyártó: Ultratone

50 évnyi tudományos orvosi kutatás és fejlesztés esszenciája az új Ultratone®...

Bővebben...

A Syneron az eMatrix készülékkel megalkotta a rádiófrekvenciás alapon működő...

Bővebben...

Gyártó: Center-Line

A legfejlettebb ultrahang technológiák mindegyikét egyetlen egységes rendszerben...

Bővebben...

Az ELOS technológiával felszerelt, továbbfejlesztett elōs PlusTM berendezés...

Bővebben...

Minőségi oktatás

Centerkft-oktatas

Minden általunk forgalmazott kozmetikai és orvosi esztétikai géphez egy alapos oktatás is jár, ahol elméletben és gyakorlatban is elsajátíthatja a vásárló a kezelések fortélyait.

 

Tovább...

Orvosi háttér

Pharmacy

Orvosi berendezéseinket a szakma elismert orvosai oktatják le a vásárlóknak, akik több esetben saját praxisukban is ezeket a berendezéseket használják.

 

Tovább...

Valódi választék

Center Kft bemutatóterem

Bemutatótermünkben szinte minden kozmetikai és alakformáló gépet megnézhet és ki is próbálhat szakembereink segítségével.

Minőségi gépeket forgalmazunk már több mint 20 éve!

Tovább

Profi szervizbázis

Syneron, DoctorLife, Bison Szervíz

A forgalmazott márkák által minősített profi szerelőcsapat, a Center Kft. központjában.

  • Garanciális szerviz
  • Garancián túli szerviz
  • Alkatrész és tartozék akár raktárról is

Tovább...