Ön itt van:

MULTIDIODE ENDO laser

Kategória: Orvosi Esztétika

MULTIDIODE ENDO laser - vénás érelváltozások kezelésére

 

A MULTIDIODE ENDOTM lézer egy kompakt platform a vénás érelváltozások kíméletes és hatékony kezelésére.

Minden phlebológus és plasztikai sebész szakorvosnak ajánljuk szíves figyelmébe, mivel számottevően kevesebb fájdalommal és mellékhatással, lényegesen egyszerűbben és gyorsabban kezelhetőek vele a vénás érelváltozások, mint a hagyományos műtéti módszerekkel.

 

A MULTIDIODE ENDOTM lézerműtét során a kóros képet mutató, nagyobb visszértörzsek kezelése belülről történik. Az ér megfelelő szakaszába juttatott fiberből kiinduló nagy energiával leadott lézer sugárzás az érfal minden rétegét érinti. A hő hatására az érfalban lévő fehérjék koagulálódnak, az ér elzáródik. Az ultrahangos felvételeken a kezelést követő fél éven belül jellemzően teljes mértékben felismerhetetlen az érfal, a probléma kiújulásával nem kell számolni.

 

A készülék 1500 nm hullámhosszon dolgozik, ami a nemzetközi tapasztalatok alapján kifejezetten optimális a vénás elváltozások kezelésére. Mivel az 1500 nm hullámhosszú fény elnyelődése számottevően kedvezőbb az alacsonyabb hullámhosszoknál, ezen a hullámhosszon kevesebb energiára van szükség az érfal károsításához. Mivel az érfal áteresztőképessége alacsonyabb 1500 nm hullámhossz esetén, mint a korábban általánosan alkalmazott 980 nm-nél, a mellékhatások kockázata nagy mértékben csökkenthető.

 

A fiber egy kanül segítségével vezethető közvetlenül az érbe egy kis szúrt seben keresztül, ezáltal nincs szükség a hagyományos műtétek során elkerülhetetlen lágyéki és hajlati nagyobb sebekre, és az ezekhez köthető esetleges szöveti roncsolásra. A nyirokerek épsége nagy mértékben garantálható, és gyorsabb a felépülési idő. Nem utolsó szempont, hogy a műtét lényegesen rövidebb idő alatt végezhető, nincs szükség nagy mértékű érzéstelenítésre. A műtét a páciens számára lényegesen kevesebb fájdalommal jár, és a felépülési idő is rövidebb.

 

A lézer sugárzás hatásától a környező szöveteket nagyrészt maga az érfal védi meg, így a kezelés azokra nincs hatással, és nem kell számolni a vérömlenyek kialakulásával sem.

 

A készülékkel azok a 30-40 cm hosszú visszerek is kezelhetőek, amik a hagyományos tűs technikával nem.

 

Mindezek következménye, hogy a kontraindikált páciensek köre csökkenthető, a műtét akár mindkét végtagon egyszerre, egy eljárás keretében elvégezhető.

 

A készülék számos olyan újdonságot és kényelmi funkciót tartalmaz, ami tovább csökkenti a műtéttel kapcsolatos megpróbáltatásokat az orvos és a páciens oldalán egyaránt:

 

Szabadalmaztatott fiber kialakítás

A szabadalmaztatott ENDOtulip kialakítás során a fiber körül egy esernyő formájú kanül végkiképzés biztosítja az ércentrális szálvezetést, hogy az optikai szál ne érintkezzen közvetlenül az érfallal. Ezáltal a kezelés lényegesen biztonságosabbá válik, a perforáció kockázata minimálisra csökken, az energia leadása homogénné válik. A kialakítás lehetővé teszi a fiber kétirányú mozgatását, és ezáltal az ismételt kezelést.

 

Radiális lézersugárzás

A radiális sugárzásnak köszönhetően a lézer energia nem egy irányban előre vetítődik, hanem egyenletesen elosztva, körben hat az érfalra.

 

Integrált pumpa

Az opcionálisan beszerezhető integrált pumpa egyedülálló módon gondoskodik a helyi érzéstelenítő bejuttatásáról.

 

 

Mindezek a szabadalmaztatott fejlesztések és a sajátos újítások teszik a MULTIDIODE ENDO TM lézert valóban teljeskörű, kompakt platformmá.

 

Kezelés Sebészeti alkalmazás
Technológiák Esztétikai és sebészeti lézerek

Ha további részleteket szeretne megtudni a készülékről, hívja termék szakértőnket:

GAJDOS FERENC vezető termék specialista Tel:  +36 1 265 5224

Több éves szakmai tapasztalat a professzionális orvosi esztétikai lézerek és berendezések forgalmazásában és oktatásában.


   

OKTATÁS: Minden termékhez a részletes felhasználói gépkönyvön túl, egyénre szabott oktatást is tartunk. Figyelembe vesszük az Ön egyedi igényeit és elsajátíthatja a gép kezelését. Igény szerint, utólagos konzultációra is lehetőség van, a használatba vételt követő fél éven belül, ahol a felmerült kérdéseket és a gyakorlati felhasználás tapasztalatait lehet közösen kiértékelni.

  

 Specifikáció

Lézer típusa: dióda lézer

Hullámhossz: 1500 nm (+5 nm / -30 nm)

Lézer teljesítmény: akár 15W

Átviteli rendszer: 400 μm-1 mm optikai szál

Működési mód: folyamatos / pulzáló

Impulzus intervallum: 5 ms-tól folyamatosig

Energia leadási idő: 1 s – 10 s

Célzósugár: 635 nm nagy fényű, jól látható

Hűtés: levegőhűtés

Méret: 20x30x40 cm (maxszéxmé)

Tömeg: kb. 10 kg

 
Kérdezzen a termékről

Megjegyzések

DJ-Catalog2 Items

Gyártó: Ultratone

50 évnyi tudományos orvosi kutatás és fejlesztés esszenciája az új Ultratone®...

Bővebben...

A Syneron az eMatrix készülékkel megalkotta a rádiófrekvenciás alapon működő...

Bővebben...

Gyártó: Center-Line

A legfejlettebb ultrahang technológiák mindegyikét egyetlen egységes rendszerben...

Bővebben...

Az ELOS technológiával felszerelt, továbbfejlesztett elōs PlusTM berendezés...

Bővebben...

Minőségi oktatás

Centerkft-oktatas

Minden általunk forgalmazott kozmetikai és orvosi esztétikai géphez egy alapos oktatás is jár, ahol elméletben és gyakorlatban is elsajátíthatja a vásárló a kezelések fortélyait.

 

Tovább...

Orvosi háttér

Pharmacy

Orvosi berendezéseinket a szakma elismert orvosai oktatják le a vásárlóknak, akik több esetben saját praxisukban is ezeket a berendezéseket használják.

 

Tovább...

Valódi választék

Center Kft bemutatóterem

Bemutatótermünkben szinte minden kozmetikai és alakformáló gépet megnézhet és ki is próbálhat szakembereink segítségével.

Minőségi gépeket forgalmazunk már több mint 20 éve!

Tovább

Profi szervizbázis

Syneron, DoctorLife, Bison Szervíz

A forgalmazott márkák által minősített profi szerelőcsapat, a Center Kft. központjában.

  • Garanciális szerviz
  • Garancián túli szerviz
  • Alkatrész és tartozék akár raktárról is

Tovább...